06:59.

Nje fenomen TV per dramen qe rrefen dhe si seriali me i mire i vitit me interpretimin e jashtezakonshem te Burcu Biricik (Dila tek “Kuzgun”).

Director: Onur Guvenatam. Nëna e saj Feride, është shumë konservatore dhe një nënë “e fiksuar” pas pastërtisë dhe moralit.

.

ALDO MORNING SHOW.

As the only child of the family enlarged hand baby, baby roses, lived in the existence of life and Nalan graduated with honors the best schools, Turkey finds's largest hotel chain, which Koroglu company as an architect at running than. SHERBETI BORONICES/ VAZHDON TENSIONI MIDIS OMERIT DHE KIVILCIM. .

09/07/2022 in VAJZA NE DRITARE.

. Vajza ne Dritare (Camdaki Kiz) - Episodi 7 me titra shqip - Pjesa 2 https://youtu. SERIALE TURKE : AMANETI- SEZONI 1.

VajzadritareEpisodi 215. .

.

.

Fotot. Guest Star: Burcu Biricik, Feyyaz Serifoglu, Hande Ataizi.

Tesi dhe java me e cuditshme e jetes sime 700 L. Nëna e saj Feride, është shumë konservatore dhe një nënë “e fiksuar” pas pastërtisë dhe moralit.

RUDINA.
Kalo te lënda.
.

Nalan is a beautiful young woman who earns everyone's love at first sight with her warmth.

Arkitektura Popullore Ne Akuarel.

VajzadritareEpisodi 244 19:30 23/05/2023. Neva eshte nje nene e re, pas vdekjes se bashkeshortit, ajo ra preh e bashkepuntoreve te tij, nje grup mafioz te cilet pretendonin se iu kishte. Nalan është një vajzë e re, e bukur dhe e pafajshme, e cila nuk ka dalë kurrë nga shtepia vetëm.

10:05. Vajza ne Dritare (Camdaki Kiz) – Episodi 46 (Pjesa 1, 2 dhe 3) 📣 Si. . . .

Nalan, eshte vajza e nje guvernatori, e cila gjithe periudhen e jetes se saj te femijerise dhe adoleshences, i eshte nenshtruar rregullave.

. Shpërndaje; 19:30 18/04/2022.

19:30 24/04/2023.

.

Prev.

Nov 5, 2021 · Vajza ne Dritare (Camdaki Kiz) - Episodi 18 me titra shqip - Pjesa 2 #serialeshqip #camdakikız #camdakikizmetitrashqip https://youtu.

VajzadritareEpisodi 78.